Slide 1
Cotton Kids

Dečija odeća

Cotton kids je brend koji je nastao iz želje da svojim kupcima pruži vrhunski kvalitet pamučne garderobe za decu uzrasta 1-15 godina, po veoma pristupačnoj ceni.
Dečije trenerke, Majice, Donji Deo, i drugi pamučni program.

Slide 2
Discover Cotton kids
Dečiji donji deo
Iz želje da vam olakšamo kupovinu naših proizvoda, tu je i naš online shop, gde vam nudimo putpuno besplatnu isporuku na vašu adresu za porudzbine preko 3000 dinara. Online kupovinu u mnogome olakšava naš servis tehničke podrške koji je dostupan 24h na dan, 7 dana u nedelji, kao i mogućnost jednostavne reklamacije i zamene u roku od 15 dana, ukoliko za tim ima potrebe.
Slide 3
Naša vizija
Always different, Always new!
Naša proizvodnja i prodavnica je locirana u Novom Pazaru. Kod nas ste uvek dobrodošli. Posetite nas, razgledajte ili ugovorite bilo koji vid saradnje.

SIGURNA ISPORUKA

Rok isporuke 72h od trenutka potvrde kupovine. Roba se šalje kurirskom sluzbom. Post Expres. Roba se dostavlja na teritoriji Srbije.

SIGURNO PLAĆANJE

Roba se isključivo plaća kuriru prilikom preuzimanja paketa. Uskoro plaćanje online karticom.  Povraćaj novca možete tražiti u roku od 72h.

POVRAĆAJ ROBE 72h

Ako želite da vratite vaś artikal nazad iz vašeg razloga, pišite nam u kontakt formi ili nas kontaktirajte putem meila. office@cottonkids.rs 24h.

OUTLET
DO 70%

POPUST DO 70%

USKORO! Kod nas outlet shop nasih proizvoda. Uvek na popustu do 70%

CTTN JUNIOR

CTTN. JUNIOR

CTTN JUNIOR

Program, za dečake od 1 do 14 godina. Uvek Novi modeli.

CTTN JUNIOR

CTTN. JUNIOR

LETO 2020

Program, za dečake od 1 do 14 godina. Uvek Novi modeli.