O Nama

Cotton Kids

O Nama

Cottonkids je brend koji je nastao iz želje da svojim kupcima pruži vrhunski kvalitet pamučne garderobe za decu uzrasta 1-15 godina, po veoma pristupačnoj ceni.

Nov i trendi dizajn, stari kvalitet.

Naša vizija

Iza brenda Cottonkids stoji Redzepović porodica. Svi članovi porodice, već 2 generacije učestvuju u proizvodnji. Više od 2 decenije smo okupljeni oko ideje da kvalitet i pristupačnost mogu i moraju da idu zajedno i da naši kupci mogu da se oslone na kvalitet Cottonkids prozvoda. Koristimo isključivo prirodne pamučne materijale, koji su specijalnim i potpuno bezbednim metodama tretirani tako da ne menjaju boju, niti veličinu. Što znači da našu garderobu deca ne prestaju da nose dok je potpuno ne prerastu i proslede mlađim batama ili sekama, jer nakon višestrukog pranja (a svi znamo koliko se deca prljaju), odeća ostaje iste boje i veličine, i deluje novo i očuvano. Lepa dečija odeća, koja traje. To je ono što želimo da vam pružimo.

Razvojni put

Davne 1998. godine, krenuli smo u proizvodnju dečije garderobe sa samo 3 radnika. Kako ste vi, dragi naši kupci prepoznali kvalitet koji nudimo, javila se potreba za proširenjem proizvodnje, i sve većim brojem zaposlenih. Sada naš tim broji preko 20 ljudi, na šta smo posebno ponosni.

 

U ime te zahvalnosti, mi se konstantno trudimo da svoju proizvodnju unapređujemo. Posedujemo kvalitetne nemačke mašine, koje mogu da obrade preko 50 tona materijala, i proizvedu preko 200.000 komada odeće. Na dizajnu odeće koju proizvodimo za decu radi naš tim dizajnera i modelara koji prate modne trendove. To omogućava da se kvalitet odeće održi, a da cena ostane pristupačna našim kupcima. Hvala vam i što ste uz nas dok ostvarujemo svoju misiju i postajemo lideri u regionu u proizvodnji dečije garderobe.

Online Shop

Iz želje da vam olakšamo kupovinu naših proizvoda, tu je i naš online shop, gde vam nudimo putpuno besplatnu isporuku na vašu adresu za porudzbine preko 3000 dinara. Online kupovinu u mnogome olakšava naš servis tehničke podrške koji je dostupan 24h na dan, 7 dana u nedelji, kao i mogućnost jednostavne reklamacije i zamene u roku od 15 dana, ukoliko za tim ima potrebe

PROIZVODNJA

Novi Pazar, Njegoseva 36
00381 65 5 311 107

Svakog radnog dana.

od 07:00 do 16:00h

KONTAKT

office@cottonkids.rs
Viber \ WA Business

00381655311107