O nama

Naša vizija

Više od dve decenije tradicije!

Iza brenda Cottonkids stoji porodica Redžepović. Više od dve decenije smo okupljeni oko ideje da kvalitet i pristupačnost mogu i moraju da idu zajedno.

Davne 1998. godine, krenuli smo u proizvodnju dečije garderobe sa samo 3 radnika u tom trenutku. Kako su naši dragi klijenti prepoznali kvalitet koji nudimo, javila se potreba za proširenjem proizvodnje, i sve većim brojem zaposlenih.

Sada naš tim broji preko 20 ljudi, na šta smo posebno ponosni.

S ljubavlju,

Prirodni materijali

Koristimo isključivo prirodne pamučne materijale, koji su specijalnim i potpuno bezbednim metodama tretirani tako da ne menjaju boju, niti veličinu.

Moderan dizajn

Na dizajnu odeće koju proizvodimo za decu radi naš tim dizajnera i modelara koji prate modne trendove. To omogućava da se kvalitet odeće održi, a da cena ostane pristupačna našim kupcima.

Kvalitet izrade

Posedujemo kvalitetne nemačke mašine, koje mogu da obrade preko 50 tona materijala, i proizvedu preko 200.000 komada odeće.

Po čemu smo drugačiji?

Za početak, nama je od velike važnosti da odeća koju proizvodimo, ne stvara nikakve nepoželjne iritacije na koži dece, kao što je slučaj sa fast-fashion odećom (poput odeće koje se kupuje u tržnim centrima).

Takođe, za našu odeću znate odakle dolazi i ko je proizvodi.
A možete li isto reći za odeću velikih brendova? 

Hvala što ste uz nas dok ostvarujemo svoju misiju i postajemo lideri u regionu.

Godina tradicije

Zadovoljnih klijenata

Dostupnih proizvoda

Članova tima