O Nama

Naša vizija Više od dve decenije tradicije 🧵

Iza brenda Cottonkids stoji Redzepović porodica. Više od dve decenije smo okupljeni oko ideje da kvalitet i pristupačnost mogu i moraju da idu zajedno. 

Davne 1998. godine, krenuli smo u proizvodnju dečije garderobe sa samo 3 radnika u tom trenutku. Kako ste dragi naši kupci prepoznali kvalitet koji nudimo, javila se potreba za proširenjem proizvodnje, i sve većim brojem zaposlenih. Sada naš tim broji preko 20 ljudi, na šta smo posebno ponosni. 

Prirodni materijali

Koristimo isključivo prirodne pamučne materijale, koji su specijalnim i potpuno bezbednim metodama tretirani tako da ne menjaju boju, niti veličinu. 

Dve decenije tradicije

Davne 1998. godine, krenuli smo u proizvodnju dečije garderobe sa samo 3 radnika. Sada naš tim broji preko 20 ljudi, na šta smo posebno ponosni.

Kvalitet izrade

Posedujemo kvalitetne nemačke mašine, koje mogu da obrade preko 50 tona materijala, i proizvedu preko 200.000 komada odeće.

Na dizajnu odeće koju proizvodimo za decu radi naš tim dizajnera i modelara koji prate modne trendove. To omogućava da se kvalitet odeće održi, a da cena ostane pristupačna našim kupcima. 

Naša proizvodnja i prodavnica je locirana u Novom Pazaru. Kod nas ste uvek dobrodošli. Posetite nas, razgledajte ili ugovorite bilo koji vid saradnje. Ako imate prodavnicu dečije odeće ili planirate da je otvorite i tražite pouzdanog partnera, posetite nas u našem objektu veleprodaje u Novom Pazaru Ili nas kontaktirajte putem telefona 065 5 311 107 ili 065 5 666 555, e-mail: office@cottonkids.rs

0
+
GODINA TRADICIJE
0
+
ZADOVOLJNIH KLIJENARA
0
DOSTUPNIH PORIZVODA
0
+
ČLANOVA TIMA

Hvala što ste uz nas dok ostvarujemo svoju misiju i postajemo lideri u regionu.

You've just added this product to the cart: